Pravila

Nagrada Ambasador 2018. sklapa sporazum o suradnji sa HGU DJ sekcijom s ciljem aktivnijeg uključivanja struke u sam proces izrada kategorija, pravilnika, kriterija pri nominiranju i formiranju stručne radne skupine od 50 profesionalaca sa elektroničke scene koji će sudjelovati u prvoj fazi izbora - prednominacijama te potom i glasati u kategorijama nagrada struke.

ambasador 2018, pravila nagrade

Nastavi čitati

Kategorije

Za ovogodišnje izdanje nagrade Ambasador utvrđuje se ukupno 25 kategorija.

U svakoj kategoriji nominirat će se 5 kandidata, osim u ove tri kategorije za koje vrijede posebna pravila:

U kategoriji „Najbolji novi festival“ nominirat će se ukupno tri (3) kandidata.

U kategoriji „Najbolji hrvatski klub“ nominirat će se 10 klubova, a dodijeliti nagrade trojici - prvoplasiranom, drugoplasiranom i trećeplasiranom sa najvećim brojem glasova.

U kategoriji „DJ godine“ nominirat će se 10 DJ-a, a dodijeliti nagrade trojici - prvoplasiranom, drugoplasiranom i trećeplasiranom sa najvećim brojem glasova, uz posebnu nagradu struke.

ambasador 2018, kategorije

Nastavi čitati

Proces nominacija

STRUČNA RADNA SKUPINA

Stručnu radnu skupinu tvori 50 profesionalaca iz elektroničke glazbene industrije sa višegodišnjim iskustvom i zapaženim rezultatima na sceni koje predlaže organizator nagrade Ambasador i HGU DJ sekcija, a uključeni su DJ-i, producenti, promotori, organizatori festivala, vlasnici izdavačkih kuća, klubova, radijski voditelji, PR-ovi, novinari, itd.

nominacije, proces nominacija, ambasador 2018, stručna radna skupina

Nastavi čitati

Stručna radna skupina

Stručnu radnu skupinu na ovogodišnjem Ambasadoru činilo je 37 profesionalaca iz elektroničke glazbene industrije sa višegodišnjim iskustvom i zapaženim rezultatima na sceni koje predlaže organizator nagrade Ambasador i HGU DJ sekcija, a uključeni su DJ-i, producenti, promotori, organizatori festivala, vlasnici izdavačkih kuća, klubova, radijski voditelji, PR-ovi, novinari, itd.

ambasador 2018, struka

Nastavi čitati

Prati nas na